Együttműködő partnereink

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Bartha Gyula
könyvvizsgáló,igazságügyi könyv-, adó- és járulékszakértő

Bartha úr 1995 óta könyvvizsgáló, 1998 óta pedig igazságügyi könyvszakértő. Könyvvizsgálóként elsősorban kereskedelmi, szolgáltató társaságokat vizsgál, de emellett több önkormányzat és kisebb pénztár könyvvizsgálatát is ellátja. Kirendelt igazságügyi szakértőként pedig rendszeresen dolgozik a bíróságok számára. Bartha úr volt a kirendelt igazságügyi könyvszakértője a közelmúlt számos, nagy horderejű, és közismert ügyének, pl. a Kulcsár-, a Baumag, a DT Diamond-ügyeknek, emellett a 4-es metró vizsgálatát is ellátta.

Különleges feladat volt az Állami Számvevőszék megbízásából különböző (Külügy, Környezetvédelmi és Vízügyi, Oktatási) minisztériumok pénzügyi audit vizsgálatainak elvégzése. Megtisztelő volt, hogy a Magyarország 2011-es EU elnökségével kapcsolatos pénzköltések auditját is Bartha úrra bízta a Külügyminisztérium.

Társadalmi-szakmai funkcióként Bartha úr a Budapesti Igazságügyi Szakértői Kamara elnökhelyettese, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Igazságügyi Könyvszakértői Tagozatának elnöke és Pest megyei szervezetének elnökségi tagja.

Bartha úr magyarul és angolul dolgozik.