Kezdőlap

SZLÁVNITS ÜGYVÉDI IRODA

Ha valamikor, akkor az alig követhető sebességgel változó európai és hazai jogi környezet idején van igazán szükség arra, hogy észnél legyünk. Hogy tapasztalt jogi szakember segítségével, körültekintően elemezzük a helyzetünket, a kialakult szituációt. Hogy mérlegeljük a lehetőségeinket és mindezek alapján hozzunk racionális döntést arról, hogy milyen stratégiát követünk érdekeink érvényesítése érdekében.

Az ügyfeleink szolgálatában töltött majd’ három évtizedes ügyvédi praxisunk alatt mindvégig ezt az egyszerű elvet követtük. Bevált. Nem változtatunk. Ügyfeleinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk. Hívjon bennünket, írjon nekünk, hogy megbeszéljük, hogyan segíthetünk Önnek abban az ügyben, ami itt és most Önnek a legfontosabb.

Irodánk a Hősök tere tőszomszédságában, a Kisföldalatti (M1) állomásától 5 percnyi sétára, a Dózsa György út és a Szondi utca sarkán álló – a kecskeméti Cifra Palotát is tervező Márkus Géza műépítész tervei alapján, a századfordulón épült – Kubinyi Palotában található.

ALAPÉRTÉKEINK

Hatalmasat változott körülöttünk a világ 1985 óta, amikor a jogi pályára léptem. Akkoriban kompjúterek még csak a mesében és a legnagyobb vállalatoknál működtek, ma pedig ezek nélkül a gépek nélkül az ügyvéd is, mint szinte mindenki, béna. Hiába alakította azonban át a világot az informatikai forradalom, egy valami nem változott: az, hogy az ügyvédi pályára ma sem csak kenyérkereső foglalkozásként, hanem élethivatásként tekintek. Csak olyan ügyet vállalok, amellyel azonosulni tudok. Amikor érzem és tudom, hogy ügyfeleimnek igazuk van. Akkor aztán teljes erőbedobással, akár konfliktusokat is fölvállalva képviselem jogos érdekeit. A becsületes, szorgalmas vállalkozók, a tisztességes emberek ügyvédje vagyok. Ezt csak egyenes gerinccel lehet csinálni. Embernek való, szép feladat. Éppen elég egy életre.

Büszke vagyok arra is, hogy a több mint másfélszáz éves hagyományokra visszatekintő Budapesti Ügyvédi Kamara tagja vagyok, ahol olyan elődök nyomában járhatok, mint Kossuth Lajos és Eötvös Károly.

dr. Szlávnits László
ügyvéd

HOGYAN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK?


Kérjük, válaszoljon a következő egyszerű kérdésre: Mi volt Petőfi keresztneve?